Er is weer een Repair Café op zaterdag 29 december in Het Goed, Hoogeveen

Op zaterdag 29 december is er voor de derde keer dit jaar een Repair Café in Hoogeveen.  Als u spullen heeft die u graag wilt repareren, maar waarvoor u bijvoorbeeld niet de kennis of het juiste gereedschap heeft, dan kunt u zaterdag de 29ste tussen 11.00 - 15.30 uur terecht in kringloopwinkel Het Goed aan de Gratamastraat 12. 

Vrijwilligers van het Repair Café helpen u graag bij de reparatie van o.a. elektronische en…

Lees verder: 121229

Repair Café Hoogeveen open op zaterdag 24 november

Het Repair Café Hoogeveen  is aanstaande zaterdag 24 november voor de tweede keer open. Mensen die spullen hebben die ze graag willen repareren, kunnen tussen 11.00 - 15.30 uur terecht in kringloopwinkel Het Goed. Vrijwilligers van het Repair Café helpen en begeleiden bezoekers, zodat ze zelf de spullen kunnen repareren. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld elektronische en huishoudelijke apparaten, meubels, houten voorwerpen, kleding of…

Lees verder: 121124

Inloopdag Repair Café op 27 oktober in Het Goed

Op zaterdag 27 oktober opent het Repair Café in Hoogeveen haar deuren. Belangstellenden kunnen van 11.00 – 15.30 uur kennismaken met de vrijwilligers, vragen stellen over wat het Repair Café heeft te bieden en spullen aanbieden en leren deze spullen te repareren. Burgemeester Karel Loohuis verricht om 11.00 uur de openingshandeling. De vrijwilligers hopen op veel belangstelling voor de opening, dus komt u gerust een kijkje nemen.

Het Repair Café in…

Lees verder: 121027

Hoogeveen start eigen Repair Café

Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet!

Repareer ze in het Repair Café!

In samenwerking met de Smederijen van Hoogeveen en kringloopwinkel Het Goed wordt er in het najaar van 2012 in Hoogeveen een Repair Café geopend. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) te repareren. Bij kringloopbedrijf Het Goed…

Lees verder: 127016

Copyright © 2019 Repaircafe-Hoogeveen | ontwerp JHB-Webdesign | Made whit Joomla|powered by a4joomla